Ipah CRJ

Disclaimer

I'm Zarifah ! Comel cute miut paling penting bulat mcm bulan haha omey angat :*

Entries About Link Secret

Older post

 






Twitter

Mrs. Macho


Sing A-long

 

>

SPM 2013

Daisypath Graduation tickers

Everything Changed

Assalamualikum readers.

Tenenene cuba perhatikan balik blog ni hmm dah berubah kan? Hee biasalah selera tinggi nak pakai blogskins. Kesian Qila tolong buatkan tak henti-henti. Tapi dia baik sebab tu dia tolong buatkan. Dia hot pula tu. Jarang jumpa budak hot baik haha.

Tapi kan geram betul dengan Qila ni. Orang suruh edit apa semua. Dia buat lebih-lebih pula dekat bio tu. Nak edit balik tak reti. Kwaja budak ketot tu haihh.Tapi kan kan rindu pula dekat background blog lama tu warna purple. Biasalah blog birthday girl dapat hadiah tahun lepas. Tengok ah simpan lagi ni hehe err.


Tengok tarikh dia buat blog ni bila hahaha. Tapi dapat tepat pukul 12 malam time birthday nenene :*


TERIMA KASIH QILA SAYANGGG!


Older Post | Newer Post